Voi kun tuo agi olis yhtä helppoa kuin toko alkeet... :-) Johtuu nimittäin ohjaajasta, että Emmi menee hienosti siellä toko alkeilla, mutta Agissa on paljon vaikeampaa. Tosin Emmi taitaa olla melko vietikäs, sitä sanoi eilen meidän ohjaajakin, kun ihan tavallisessa tokossa palkattiin pallolla.... Emmi menetti taas täysin kaikki itsehillintänsä rippeetkin ja huusi jokaisen pallon perään. Arvatkaapa mitä on Emmin kanssa katsella kun muut ovat agiradalla! Ensin ne muut saa  juosta radalla ja  sitten vielä saavat pallon!  Emmi on aivan poissa tolaltaan, kun pitäis päästä mukaan.

Muuten alkaa jo olo parantua Jonan suhteen. Onhan se aika outoa ottaa vaan yksi hihna naulakosta ja ostaa vaan yksi puruluu... tai lähteä vaan yhden kanssa treeneihin... Emmi parka saa nyt koulutusta kahden edestä!

Tänään on kotiharkassa vuorossa puun kiertoa, siten voi hyvin harjoitella kauko-ohjausta. Lähettää siis eteen käskyllä puun taakse ja takas tullessa lentää pallo! Meidän Emmi ainakin on aivan vauhkona tähän karjoitukseen. Hauskan näköistä kun koira istuu puun edessä ja odottaa, milloin saa lähteä sata lasissa puuta päin.. :-)

Mukavaa päivää!!!

Hanne